Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Pamant Sacru

Adevărul despre moartea lui Mihai Eminescu

Eminescu a murit otrăvit. Și nu a avut sifilis. Pentru că sunt destui aceia care încă mai cred o minciună...

Continuare...


Powered by

Pamant Sacru

Sorin Tudorde @
29 May 2012

6 ani de călătorii, 7 continente, 24 de țări. Și 6 minute de film de o nesfârșită frumusețe.

Terra Sacra este time-lapse realizat de către artistul Sean F. White cu ajutorul fotografiilor realizate între 2006 și 2012. Un film de șase minute înfățișând peisaje și monumente istorice de pe tot cuprinsul lumii, având drept coloana sonoră muzica lui Roy Milner. Un film care are trei părți distincte – “Pâmântul primordial”, “Trecutul întâlnește pezentul” și “Universul Etern” – pe care le veți recunoaște cu ușurință.

“Viața mea, ca regizor, m-a binecuvântat cu privilegiul de vedea unele dintre cele mai incredibile și mai atemporale locuri de pe planetă. Aceste imagini ale Pământului nostru sacru, prezentate cu ajutorul muzicii, sunt modul meu de a împărtăși o parte din magia pe care am trăit-o până acum…”

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri