Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ouă Încondeiate – târg etnografic

Status update: un basm din epoca facebook

Zece minute de comedie. Într-o lume în care fiecare ratat de facebook pretinde că viața sa este minunată, Allan Kasvotski...

Continuare...


Powered by

Ouă Încondeiate – târg etnografic

WebCulturade @
23 April 2013

Muzeul Olteniei Craiova vă invită, în aer liber, la atelierele demonstrative de încondeiat ouă.

Muzeul Olteniei Craiova, susţinut de Consiliul Judeţean Dolj, vă invită la evenimentul “Ouă Încondeiate – târg etnografic”, la sediul din Str. Matei Basarab, nr. 16, în parcul Casei Băniei, lângă Catedrala Sfântul Dumitru, sâmbătă şi duminică, 27-28 aprilie 2013, între orele 10:00-12:30 şi 14:30-18:00.

Urmând seria de proiecte şi activităţi inedite, sunteţi aşteptaţi, cu mic cu mare, la atelierele demonstrative de încondeiat ouă, în aer liber, la Secţia de Etnografie a Muzeului Olteniei Craiova, între orele 10:00-12:30 şi 14:30-18:00 unde sunteţi provocaţi să descoperiţi semnificaţia motivelor de pe ouăle încondeiate, specifice zonei Olteniei şi Munteniei.

Proiectul este iniţiat de specialiştii Secţiei de Etnografie, cu sprijinul Consiliului Judeţean Dolj şi vine în completarea strategiei culturale a Muzeului Olteniei Craiova de a promova patrimoniul cultural naţional prin expoziţii şi activităţi inedite.

De asemenea, proiectul se adresează diferitelor categorii de vârste, fiind atractiv deopotrivă pentru cei mici şi cei vârstnici, atât din punct de vedere ştiinţific, cât şi al unicităţii acestora.

Vă aşteptăm cu drag!

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Comentează

Parteneri