Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Oscarul nostru interior

“TragiComedy” de Gigi Căciuleanu, în cadrul Festivalului George Enescu

Opera Națională București, în parteneriat cu “Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”, prezintă în cadrul Festivalului George Enescu, spectacolul de balet...

Continuare...


Powered by

Autor: Cosmin Neidoni

Oscarul nostru interior

Cosmin Neidoni11 May 2016

Este atât de multă magie în a îmbrățișa propriul copil. A te simți o parte din el, cu sufletul tău, sânge din sângele tău.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Este, zic, atât de multă magie în secundele lungi sau scurte ale îmbrățișării, poate singurele în care îți este dat să simți pe șira spinării fiorul cald al legăturii tale cu lumea, cu interiorul tău. Dacă ai simțit fie și o singură data, cum prin îmbrățișare, pulsul inimii lui și pulsul inimii tale se suprapun pentru câteva clipe, dacă ai simțit respirația copilului tău și căldura obrazului apropiat de umărul pe care el își așează căpșorul atunci poți spune că ai trăit un moment magic cu adevărat. Ei, copilașii noștri, sunt oscarul nostru interior și însemnul că majestatea divină ne iubește mai mult, poate, decât ni se cuvine!

Și zic că e atât de multă magie într-o singură îmbrățișare!

imbratisare

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Cosmin Neidoni

| LinkedIn | Facebook | De același autor

Nascut in Timisoara in 8 Martie 1975. Absolvent de filosofie, freelancer in domeniul traducerilor, scrie proza scurta, eseuri si poezie. Carti publicate: Scrisoare catre fiul meu, Das Schattenspiel. In pregatire: Viata la 40 de ani.

Comentează

Parteneri