Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Orasul leilor

Patru, amuzante

1. O invitație la cină. Cu toții am trecut prin asta. Si, da, rolurile sunt uneori schimbate. Fără cuvinte. Dragă...

Continuare...


Powered by

Orasul leilor

Sorin Tudorde @
21 September 2012

Singapore: frumusețea unui mare oraș.

Denumirea orașului Singapore derivă din cuvântul “Singapura” care, în sanscrită, se traduce prin “Orașul leilor”. Cu toate acestea, leii nu au trăit vreodată în această zonă și, foarte probabil, animalul văzut de către prințul Sang Nila Utama, întemeietorul orașului, a fost un tigru.

Singapore este un oraș-stat format din 63 de insule. Un oraș cu peste 5 milioane de locuitori, dintre care doar 3 milioane sunt născuți în Singapore. Este cel de al treilea oraș din lume din punct de vedere al produsului intern brut pe cap de locuitor, al patrulea centru financiar al lumii si al cincilea cel mai aglomerat port din lume.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Un film realizat de Keith Loutit.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.