Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Oras fantoma

Un nou tip de virus se raspandeste pe Facebook

“Un nou și periculos virus se răspândește pe Facebook prin intermediul unei fereastre de chat. În fereastra de tip pop-up...

Continuare...


Powered by

Autor: Grozavu Gabriela

Oras fantoma

Grozavu Gabriela12 January 2016

Lumea mea este distrusa. Mintea mea a devenit un oras fantoma in care vechile mele ganduri bantuie nestingherite in locul pustiit. Inca isi cauta locul. Nu si-l vor gasi… este de prisos.

Acea atmosfera dinamica de razboi mi-a ramas impregnata in memorie. A fost o batalie apriga. Intentiile se luptau cu opiniile, meditatia cu preocuparea, ideile cu hotararile distrugandu-se reciproc, ca intr-un joc agresiv. Era un peisaj trist. Incepuse un sfarsit, si se sfarsise un inceput. De frica, amintirile incepusera a tese panza de painajen pe peretii imaginari ce candva starluceau a fericire.

Din departare, zaresc o lumina. Mi se parea ca se apropie… Dar nu. A ramas pe loc. Nemiscata, astepta. Apoi am realizat. Era singura mea salvare. Am vrut sa alerg spre ea, dar nu puteam. Ramasesem intepenita. Cand m-am intors, am vazut cum fantomele vechilor mele ganduri ma trageau inapoi in trecut…

Oras-fantoma

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Grozavu Gabriela

Grozavu Gabriela

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri