Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Orange Romania: proiectie 3D in Bucuresti

Competitia iubirii

Iubirea va fi, întotdeauna, mult mai mult decât o reacție chimică. Este oare posbil ca o persoană să iubească mai...

Continuare...


Powered by

Orange Romania: proiectie 3D in Bucuresti

Sorin Tudorde @
13 May 2011

[Video] Orange Romania a efectuat o proiecție 3D în Bucuresti, pe zidurile Facultății de Arhitectură.

Vă mai amintiți proiecțiile urbane realizate de MTV în Brazilia sau de Hyundai în Malaezia? Ei, iată, a venit și rândul României: pentru promovarea serviciului HD Voice, Orange România a recurs la o proiecție 3D pe zidurile Facultății de Arhitectură.

Cum a fost proiecția? Puteți să vă faceți o idee privind filmul de mai jos. Iar dacă vă place ceea ce vedeți, vă anunț că veți putea participa la o proiecție 3D asemănătoare, pe 14 mai 2011, tot la Universitate, cu prilejul Nopții Albe a Muzeelor.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.