Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Opera de pe lac

Tcha-Badjo: călătoria nu se oprește niciodată. Nici muzica.

Dacă vă imaginați că nu este posibil să trăiești ca o pasăre călătoare, vă spun că se poate. Vă invit...

Continuare...


Powered by

Opera de pe lac

Sorin Tudorde @
5 August 2011

Unul dintre cele mai impresionante decoruri pentru operă realizate vreodată.

Plutind deasupra lacului austriac Constance, decorurile pe care vi le prezint mai jos sunt realizate pentru André Chénier, una dintre cele mai cunoscute opere ale compozitorului italian Umberto Giordano.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Totul face parte din faimoasa Operă de pe lac, marcă înregistrată a Festivalului Bregenz. Cu o capacitate actuală de 6.800 locuri, Festivalul uimește de fiecare dată prin decorurile sale încă din 1946, anul său de debut.

Decorurile sunt construite pe un miez fix din beton, ancorat în lac. Și, firește, totul este rezistent la apă. Cu atât mai mult cu cât opera este planificată pentru spectacole pe o perioadă de doi ani. Priviți. în continuare, mai multe imagini. Este grandios!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri