Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Opera de pe lac

Do You Love Me

Co-producție România-Lituania, la Agora Works in Progress, Salonic Do You Love Me (Ar tu mane myli), regizat de Lina Lužytė,...

Continuare...


Powered by

Opera de pe lac

Sorin Tudorde @
5 August 2011

Unul dintre cele mai impresionante decoruri pentru operă realizate vreodată.

Plutind deasupra lacului austriac Constance, decorurile pe care vi le prezint mai jos sunt realizate pentru André Chénier, una dintre cele mai cunoscute opere ale compozitorului italian Umberto Giordano.

Totul face parte din faimoasa Operă de pe lac, marcă înregistrată a Festivalului Bregenz. Cu o capacitate actuală de 6.800 locuri, Festivalul uimește de fiecare dată prin decorurile sale încă din 1946, anul său de debut.

Decorurile sunt construite pe un miez fix din beton, ancorat în lac. Și, firește, totul este rezistent la apă. Cu atât mai mult cu cât opera este planificată pentru spectacole pe o perioadă de doi ani. Priviți. în continuare, mai multe imagini. Este grandios!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.