Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Opera Brasov: va invit sa pasiti intr-un vis!

Ce pierdere…

O scurtă poezie “de suflet”. Ce pierdere, ce pierdere, ce pierdere Să rămâi treaz În mijlocul celor ce și-au băut...

Continuare...


Powered by

Opera Brasov: va invit sa pasiti intr-un vis!

Roxana Teacade @
7 July 2011

Opera de la Brasov este cat o Degetica. Dar sufletul ei este mare. Pentru ca oamenii de aici fac totul din pasiune. Iar asta se vede. Si se aude.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Sufletul. In culise se fac repetitiile… Sunt purtata foarte aproape de scena si, curand, intru in atmosfera. Aflu ca pentru fiecare spectacol sunt cate trei distributii, iar alegerea celor care vor interpreta spectacolul se afla in ultimul moment. Stiu ca este o munca uriasa dar mi se spune cu naturalete ca toate pregatirile, coregrafia, luminile, interpretarea, costumele, machiajul… Toate sunt gata in 3 luni!

Creativitate. Desi functioneaza de abia o jumatate de veac, Opera din Brasov participa cu spectacole in diferite colturi ale lumii: in 1993 la festivalul de opera de la Montecatini (Italia), dar si in Germania, Anglia, Olanda, Austria, Danemarca, Elveţia, Luxemburg, Franţa si Belgia. In 2003 este organizata prima editie a “Festivalului International de Opera, Opereta si Balet”, festival care a continuat in fiecare an. In 2004 participa la Festivalul Mediteraneeano, de la Tivoli – Roma.

Pagini: 1 2 3

Despre autor

Roxana Teaca

| De același autor

Luna e plina, cerul e roz, norii lila.

Comentează

Parteneri