Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Omul e pulberea gânditoare a stelelor”

Patru români pe lista scurtă a Premiilor Sony World Photography

Iată fotografiile lor. Lista scurtă a câștigătorilor ediţiei 2014 a Premiilor Sony World Photography, una din cele mai importante competiții...

Continuare...


Powered by

“Omul e pulberea gânditoare a stelelor”

Sorin Tudorde @
9 October 2014

Șapte gânduri despre viață.

Există o carte pentru fiecare moment de cumpănă în existența fiecăruia dintre noi. Nefericit cel care nu găsește cartea potrivită la momentul potrivit.

Este esențial ce porți înăuntru, ce echilibru interior ai și ce valori alegi din lume ca să-ți devină proprii, pentru că toate acestea ți se citesc pe chip!

Fericirea este pentru mine în fiecare clipă altceva și altfel. Un trotuar sau o alee pe care te poți plimba cu mâinile în buzunare, gândindu-te cu toată seriozitatea la mai nimic.

Biblioteca nu are răceala impersonală a computerului.

Îmi sfătuiesc mereu studenții: citiți teatru din cărți, nu de pe internet. Nu toți sunt șocați de acest sfat-rugăminte. Semn bun.

Omul e pulberea gânditoare a stelelor.

Trăiți, bă, trăiți, că de murit nu-i nici o scofală!

Adrian Pintea
(9 octombrie 1954 – 8 iunie 2007)

pulbere-stele

(foto)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri