Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Omul e mai tare decât soarta și o poate învinge.”

Venetia. Intr-o singura zi

Veneția, de la răsăritul soarelui si până la apus, în doar 200 de secunde. Un time-lapse realizat de către elvețianul...

Continuare...


Powered by

“Omul e mai tare decât soarta și o poate învinge.”

Sorin Tudorde @
16 December 2014

Atunci când în viață îți este greu, poate că ar trebui să îți amintești…

Beethoven“Viața pe care o duc e tare păcătoasă. De doi ani încoace, evit să mă duc în lume, deoarece îți închipui că nu le pot spune oamenilor: “Sunt surd”. Dacă aș fi avut altă meserie, încă ar mai fi mers; dar, cu meseria mea, sunt într-o situație îngrozitoare…

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


La teatru trebuie să-mi caut loc chiar lângă scenă ca să înțeleg ce spun actorii. Dacă stau ceva mai departe, nu aud deloc sunetele înalte, fie că-i vorba de instrumente sau de voci. E de mirare că mai sunt oameni care, stând de vorbă cu mine, n-au observat încă beteșugul meu.

Cum mi se întâmplă deseori să fiu distrat, totul e pus pe seama distracției mele. Când cineva vorbește încet, abia dacă-l aud; sunetele, ce-i drept, le disting, însă nu și cuvintele; pe de altă parte, dacă cineva strigă, mă scoate din fire.”

“Omul e mai tare decât soarta și o poate învinge.”

Ludwig van Beethoven
(16 decembrie 1770 – 26 martie 1827)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri