Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Omul care pictează împroșcând vopsea prin ochi

Pe dezbracate de inele-nvârtitoare

Când ai alergat tu către mine cu inima-n palme, am crezut că era doar disperarea momentului după. Nici atunci nu...

Continuare...


Powered by

Omul care pictează împroșcând vopsea prin ochi

Sorin Tudorde @
8 October 2013

Într-o lume nebună, nici arta nu se simte prea bine.

Se numește Leandro Granato și pictează trăgând vopsea pe nas, pentru ca apoi să o împroaște pe pânză, prin ochi. De ce face una ca asta? Pur și simplu pentru că poate. A descoperit în copilărie că poate face acest șiretlic, iar când a crezut mare și-a spus că un astfel de talent e demn de un artist. Așa că, după ce a căutat pigmenții care să nu-i afecteze sănătatea și a conceput, pe baza lor, o serie de vopsele speciale, s-a apucat de pictat. Și, în cazul în care încă nu v-ați mirat suficient: picturile sale se vând chiar și cu peste 1.500 de euro…

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.