Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Oglinda magică (pentru grăsute)

This festival is really mishto!

Fiica marelui Charles Chaplin, despre Festivalului Internaţional de Film Transilvania și despre România. Onorată la TIFF cu Premiul pentru întreaga...

Continuare...


Powered by

Oglinda magică (pentru grăsute)

Sorin Tudorde @
25 November 2011

“Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă grăsuță din țară?”

Pentru a crește notorietatea noilor creații Pennington destinate persoanelor supraponderale, DDB Toronto a creat prima oglindă magică: în momentul în care cumpărătoarele stau în fața uneia dintre oglinzile din cabina de probă, senzorii oglinzii se declanșează și doi pompieri arătoși apar în reflecția acesteia pentru a face complimente referitoare la “schimbarea de look”.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Ba, aș spune eu, chiar flirtează, oferind “rubensienei” în cauză câteva momente “fierbinți”. Pentru că, la urma, urmelor, de asta și sunt pompieri: să se joace cu focul. Priviți. 🙂


(sursa)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri