Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Octombrie la Centrul National al Dansului Bucuresti

Recunoasteti personajul?

O fotografie de acum șase decenii a unui mare actor. Ei, da, e chiar Sean Connery, actorul atât de cunoscut,...

Continuare...


Powered by

Octombrie la Centrul National al Dansului Bucuresti

WebCulturade @
26 September 2014

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

O etapa noua incepe pentru Centrul National al Dansului Bucuresti, si, ca la orice nou inceput de drum, avem multa energie si multe idei!

Deschidem stagiunea 2014 -2015 pe 5 octombrie, luna pe care o dedicam parteneriatelor si partenerilor, pentru ca intelegem ca impreuna, unind idei si resurse, putem dezvolta, sustine si pune in valoare creatia de dans contemporan.

Cand vorbim despre octombrie vorbim despre o luna a premierelor.

Gazduim acum o serie de spectacole noi, majoritatea in premiera, create de Alexandru Berceanu, Irinel Anghel, Mihaela Kavdanska si Dilmana Yordanova, iar la finalul lunii prezentam patru spectacolele rezultate in urma rezidentelor de creatie din cadrul programului de rezidente RAP – rezidente, ateliere, public, desfasurat in lunile iunie – octombrie la Fabrica de Pensule din Cluj Napoca.

In cadrul Festivalului E-Motional organizat de Fundatia Gabriela Tudor, prezentam doua spectacole semnate de Vava Stefanescu, Cosmin Manolescu si Mihaela Dancs.

Tot in acesata luna inauguram programul Varstele dansului cu un nou spectacol al echipei Varsta 4 si prezentam spectacolul pentru copii MUURTJEMUURTJE, in cadrul Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.

Si nu in ultimul rand, devenim trambulina pentru ALT Concurs National de Coregrafie, un eveniment pe care in mod sigur vi-l amintiti de anul trecut, produs de Asociatia X si 0 Dance Project.

Programul lunii octombrie poate fi consultat aici.

catalao_heaven

Despre autor

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.