Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Octombrie la Centrul National al Dansului Bucuresti

Portret de femeie, în albastru

Blue Jasmine – o tragicomedie modernă. După ce şi-a plimbat spectatorii prin marile oraşe ale Europei (de la Paris la...

Continuare...


Powered by

Octombrie la Centrul National al Dansului Bucuresti

WebCulturade @
26 September 2014

O etapa noua incepe pentru Centrul National al Dansului Bucuresti, si, ca la orice nou inceput de drum, avem multa energie si multe idei!

Deschidem stagiunea 2014 -2015 pe 5 octombrie, luna pe care o dedicam parteneriatelor si partenerilor, pentru ca intelegem ca impreuna, unind idei si resurse, putem dezvolta, sustine si pune in valoare creatia de dans contemporan.

Cand vorbim despre octombrie vorbim despre o luna a premierelor.

Gazduim acum o serie de spectacole noi, majoritatea in premiera, create de Alexandru Berceanu, Irinel Anghel, Mihaela Kavdanska si Dilmana Yordanova, iar la finalul lunii prezentam patru spectacolele rezultate in urma rezidentelor de creatie din cadrul programului de rezidente RAP – rezidente, ateliere, public, desfasurat in lunile iunie – octombrie la Fabrica de Pensule din Cluj Napoca.

In cadrul Festivalului E-Motional organizat de Fundatia Gabriela Tudor, prezentam doua spectacole semnate de Vava Stefanescu, Cosmin Manolescu si Mihaela Dancs.

Tot in acesata luna inauguram programul Varstele dansului cu un nou spectacol al echipei Varsta 4 si prezentam spectacolul pentru copii MUURTJEMUURTJE, in cadrul Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.

Si nu in ultimul rand, devenim trambulina pentru ALT Concurs National de Coregrafie, un eveniment pe care in mod sigur vi-l amintiti de anul trecut, produs de Asociatia X si 0 Dance Project.

Programul lunii octombrie poate fi consultat aici.

catalao_heaven

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Comentează

Parteneri