Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Ocolul Pamantului in 2.000 de fotografii

Sax and Tibetan Bowls

Miercuri, 16 octombrie, orele 20:00, Acuarela prezintă Jazz de Mansarde 10 cu Joel Silva din Portugalia și Paolo Profeti din...

Continuare...


Powered by

Ocolul Pamantului in 2.000 de fotografii

Sorin Tudorde @
25 March 2011

Mai intâi a fost Ocolul Pământului în 80 de secunde, un proiect semnat de Romain Pergeaux și Alex Profit, în semn de omagiu adus lui Jules Verne și romanului său Ocolul Pământului în 80 zile.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Un proiect care se poate traduce prin 32.600 de km parcurși în jurul lumii și fotografii din Cairo, Bombay, Hong Kong, Tokio, San Francisco, New York și Londra.

Și, firește, un film. Cu o durată de 80 de secunde și postat pe youtube la finalul lunii martie 2010. Priviți.

La finalul anului trecut, Alex Profit a revenit cu un alt film: Ocolul Pământului în 2000 de fotografii. Un film care, de acestă dată, prezintă fotografii din Paris, Barcelona, Berlin, St. Petersbourg, Shanghai, Tokyo, New York și London

Care va fi următorul traseu? 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri