Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O sotie buna

Mesajul ascuns al semnelor de circulatie

Apar pe timp de noapte. Acolo unde nu te aștepți. Pentru ca, dimineața, să aducă zâmbete pe fețele trecătorilor. Pentru...

Continuare...


Powered by

O sotie buna

Sorin Tudorde @
19 January 2012

Dacă l-ai înșela, i-ai spune?

A  good wife este povestea unei femei încă răvășite după o aventură sexuală cu un bărbat care nu este soțul ei. O aventură  pe  care o regretă. Plină de remușcări, decide să păstreze secretul, lăsându-și familia să se cufunde într-o fericită ignoranță.

Un scurt metraj foarte bine realizat de către canadianul Scott Forbes, prin folosirea unei animații minimaliste. Și o poveste care s-a mai spus și, mai mult ca sigur, se va mai spune, lăsând în urmă aceleași întrebări…

Dacă l-ai înșela, i-ai spune? Cu orice risc? Ai alege ignoranța în locul remușcării? Crezi că remușcările, chiar și tăcute, pot otrăvi o relație sau se șterg, asemeni amintirilor?

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri