Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O sedinta foto

Top 15 sculpturi in zapada

15 dintre cele mai frumoase sculpturi în zăpadă realizate, în decursul timpului, în cadrul festivalurilor internaționale. Femeie cu părul în...

Continuare...


Powered by

O sedinta foto

Sorin Tudorde @
9 May 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Despre frumusețe, fotomodele, talent și fotografie.

Nu știu cum se face, dar “o ședință foto” a reușit cumva să devină o expresie lemnoasă. Ba, chiar mai rău: plasticizată, prefabricată, aproape rușinoasă. Probabil este o reacție firească de apărare împotriva oceanului de “pozari” care se revarsă peste percepțiile noastre, zi după zi. Și, cu toate acestea, am ales să vă prezint “o ședință foto”. Pentru că expresia nu doar că nu are vreo vină, dar, atunci când este folosită corect, conține în sonoritățile sale multe ore de muncă. Și, măcar în unele cazuri, talent. Iată așadar “o ședință foto” realizată de fotograful american Tomaas cu fotomodelul spaniol Itsaso Bolivar.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.