Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O scurta poveste de dragoste

Aliajul memoriei

Știați că… Aliajul numit nitinol – un aliaj format din titan și nichel – este foarte elastic (ceea ce înseamnă...

Continuare...


Powered by

O scurta poveste de dragoste

Sorin Tudorde @
29 February 2012

Trei minute de speranță, trei minute de dragoste. Un scurtmetraj minunat.

“Cred ca succesul de care se bucură A Short Love Story in Stop Motion vine din faptul că oamenii (ca mine) încă mai au nevoie să creadă în finaluri fericite şi valorile binelui. Și pentru că în copilarie visele devin realitate. Am primit sute de emailuri de la oameni care au vizionat scurtmetrajul și care, pur și simplu, au vrut să-mi mulţumească pentru că am adus în viețile lor trei minute de speranţă şi de bucurie.” (Carlos Lascano)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.