Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O poveste de dragoste (la toaletă)

Orășelul Alandala

O comedie pentru întreaga familie. Acum în cinematografe. Metropolis Film aduce pe marile ecrane o savuroasă comedie pentru întreaga familie:...

Continuare...


Powered by

O poveste de dragoste (la toaletă)

Sorin Tudorde @
21 August 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Cu toții visăm la marea dragoste, nu-i așa?

Chiar și o îngrijitoare a unei toalete publice care, trăindu-și visele în zgomotele de pantofi ale bărbaților ce se perindă prin fața sa, găsește, în borcanul de maioneză în care strângea taxa de intrare, un buchet de flori. Și de aici speranța și teama și speranța și teama și…

O frumoasă animație a rușilor de la Melnitsa Animation Studio care ne aduce aminte un lucru simplu: indiferent de norocul sau ghinionul pe care îl avem în viață, cu toții avem dreptul să visăm la marea dragostea. Și cu toții avem dreptul de a spera că o vom găsi.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.