Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O poveste de dragoste in imagini

Star Wars via Jean-Paul Sartre

Ironiile anglo-franceze ating proporții intergalactice. Vă mai amintiți dubioasele spoturi electorale în care secvențe dintr-un film foarte cunoscut sunt folosite...

Continuare...


Powered by

O poveste de dragoste in imagini

Sorin Tudorde @
18 September 2012

Sâmbătă, 1 septembrie 2012, Taylor Morris și Danielle Kelly s-au căsătorit. Priviți povestea lor.

Taylor Morris, astăzi în vârstă de 23 de ani, a fost specialist în explozibil al Marinei americane. În mai 2011 a fost grav rănit în Afganistan, devenind cel de al cincilea supraviețuitor cu amputări cvadruple (Taylor și-a pierdut, în urma exploziei unei bombe artizanale, ambele picioare, brațul stâng – de la biceps în jos – și mâna dreaptă). Nu a lăsat însă destinul să-i amputeze și viața. Și, susținut de iubita sa, Danielle Kelly, a început recuperarea. Iar la cinci luni de la cumplitul accident, cei doi s-au căsătorit. Și au dansat la nuntă, alături de prieteni.

Fotografii realizate de Tim Dodd.

(surse: BuzzFeed și Huffington Post)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. diana

    asta DA poveste si lectie de viata Felicitari pentru alegerea subiectului

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.