Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O pată de culoare

Tu știi care este de fapt adevărata ta zodie?

Câteva posibile surprize pentru cei interesați de zodii și zodiac. Potrivit astrologilor moderni, leagănul astrologiei este Grecia antică: vechii greci...

Continuare...


Powered by

O pată de culoare

Sorin Tudorde @
12 August 2014

Da, ți se poate întâmpla și ție. Totul e să privești cu atenție în jur…

Uneori, în lumea ta “perfect de imperfectă” poate să apară o pată de culoare… O ciudățenie. O bizarerie. Și o privești lung și temător: te-ai străduit atât de mult să rotunjești imperfecțiunile lumii, să le rotunjești pe îndelete, să le șlefuiești contururile și să dai un aspect ordonat asperităților, te-ai străduit atât de mult să transformi “acestă lume” în “colțul tău de lume”… Și acum, ea, pata aceasta, izvorâtă din senin. Gata să-ți amintească de un tăvălug al sentimentelor pe care l-ai așezat, ordonat, în sertarul cu trăiri uitate. Gata să-ți aducă aminte că inima nu bate după cum i se rostuiește, ci după cum îi este vrerea. Gata să transforme  lumea ta “perfect de imperfectă” într-o lume “imperfectă de perfectă”. Atât de minunat de imperfectă… Totul e să accepți să reînveți să trăiești. Și să riști. Din nou.

pata-de-culoare

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri