Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O noua moda: dresurile pentru barbati

O caruta de bani. De la Facebook

Facebook a dat, Facebook a luat, fie Facebook lăudat… Ce înseamnă mai exact “o căruță de bani”? Să începem copăcel:...

Continuare...


Powered by

O noua moda: dresurile pentru barbati

Sorin Tudorde @
13 March 2012

Împreună putem supraviețui ignoranței. Susține și tu Webcultura.

Ne puteți citi astăzi și mulțumită lor.

Se numesc “mantyhose”, sunt deja în vânzare și vin însoțite de un ghid de utilizare.

“Pasul 1. Luați loc. Asigurați-vă că unghiile de la mâini sunt măcar în condiții bune. Pasul 2. Strecurați-vă brațul cu grijă într-unul dintre cracii dresurilor. Ajungeți până la călcâi! Pasul 3. Rulați-l exact ca pe o șosetă. Puneți-vă ambele degete mari înăuntru și pregătiți-vă piciorul…” Astfel începe “ghidul de utilizare” pentru mantyhose, dresurile destinate bărbaților create de către designerul italian Emilio Cavallini.

Mantyhose sunt deja comercializate internațional prin intermediul platformei online e-MANcipate. “În fapt, nu este nimic specific vreunui sex în aceste articole de lenjerie. Nu sunt concepute special pentru femei, cum este, de pildă, sutienul, pentru a se potrivi conformației feminine. De aceea sunt, prin definiție, unisex.”

Potrivit e-MANcipate, dresurile “conferă piciorului masculin un aspect plăcut și catifelat” și sunt de preferat, mai ales în timpul iernii, în locul indispensabililor, când pot fi asortați cu o pereche de pantaloni scurți, “astfel încât purtătorul să-și poată etala picioarele”.

Ptiu, drăcie, iaca încă un motiv pentru care eu nu am de gând să fiu vreodată “cool”!

(surse: Emilio Cavallini și e-MANcipate)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Eloah

    Doh! De unde atata noutate??? Chestiile astea se purtau acum cateva sute de ani (e adevarat, nu din plastic :D) !!!! Ia cautati stilul de moda la barbati in vremea regelui Loius al XIV lea al Frantei....si veti vedea o mare asemanare! :)) Nimic nou sub soae....ca intotdeauna, "moda" revine! Nu multe au fost adevaratele relevatii si noutati in moda. POate ar fi mai bine sa scrieti un articol despre asta...dar bine documentat! 😉

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.