Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O noua moda: dresurile pentru barbati

Republica Rutinei

Un film de promovare prea inteligent. Undeva, într-un oraș destul de asemănător cu orașul în care tu trăiești deja… Ați...

Continuare...


Powered by

O noua moda: dresurile pentru barbati

Sorin Tudorde @
13 March 2012

Se numesc “mantyhose”, sunt deja în vânzare și vin însoțite de un ghid de utilizare.

“Pasul 1. Luați loc. Asigurați-vă că unghiile de la mâini sunt măcar în condiții bune. Pasul 2. Strecurați-vă brațul cu grijă într-unul dintre cracii dresurilor. Ajungeți până la călcâi! Pasul 3. Rulați-l exact ca pe o șosetă. Puneți-vă ambele degete mari înăuntru și pregătiți-vă piciorul…” Astfel începe “ghidul de utilizare” pentru mantyhose, dresurile destinate bărbaților create de către designerul italian Emilio Cavallini.

Mantyhose sunt deja comercializate internațional prin intermediul platformei online e-MANcipate. “În fapt, nu este nimic specific vreunui sex în aceste articole de lenjerie. Nu sunt concepute special pentru femei, cum este, de pildă, sutienul, pentru a se potrivi conformației feminine. De aceea sunt, prin definiție, unisex.”

Potrivit e-MANcipate, dresurile “conferă piciorului masculin un aspect plăcut și catifelat” și sunt de preferat, mai ales în timpul iernii, în locul indispensabililor, când pot fi asortați cu o pereche de pantaloni scurți, “astfel încât purtătorul să-și poată etala picioarele”.

Ptiu, drăcie, iaca încă un motiv pentru care eu nu am de gând să fiu vreodată “cool”!

(surse: Emilio Cavallini și e-MANcipate)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Eloah

    Doh! De unde atata noutate??? Chestiile astea se purtau acum cateva sute de ani (e adevarat, nu din plastic :D) !!!! Ia cautati stilul de moda la barbati in vremea regelui Loius al XIV lea al Frantei....si veti vedea o mare asemanare! :)) Nimic nou sub soae....ca intotdeauna, "moda" revine! Nu multe au fost adevaratele relevatii si noutati in moda. POate ar fi mai bine sa scrieti un articol despre asta...dar bine documentat! 😉

Comentează

Parteneri