Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O masuta pentru cafea, intr-o statie de autobuz

Festivalul de Muzică Veche Miercurea-Ciuc: 14-17 iulie 2016

“Fiecare om poartă în sinea lui contradicţia dintre efemer și etern. Când ascultăm sau cântăm muzica purtătoare de valori eterne,...

Continuare...


Powered by

O masuta pentru cafea, intr-o statie de autobuz

Sorin Tudorde @
22 July 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Oamenii își doresc să socializeze. Totul e să le oferi prilejul…

Plictisită de “băncile urâte și incomode” din stațiile de autobuz, designerul Julie Kim a plasat într-una dintre acestea – situată pe o stradă aglomerată din Los Angeles – o măsuță de cafea “complet echipată”. Apoi a filmat totul de la o distanță sigură, astfel încât trecătorii să se comporte firesc, fără a bănui că sunt observați.

Rezultatul? Trecătorii nu doar că se opresc în jurul mesei, dar sfărșesc prin a interacționa unul cu altul.

“Oamenii așteaptă în stații 15 sau 20 de minute. Ar fi o bună oportunitate pentru ca municipalitatea să încerce să se implice, pentru a obține reacții din partea acestora.” (Julie Kim)

Oare ce reacții ar stârni o măsuță pentru cafea plasată într-una dintre stațiile de autobuz din București?

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.