Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O masuta pentru cafea, intr-o statie de autobuz

Nunta ruseasca

Ce înțeleg rușii prin fotografii de nuntă. Fotografiile aparțin tânărului artistul moscovit Sergey Ivanov. Fotograf de nunți, după cum se...

Continuare...


Powered by

O masuta pentru cafea, intr-o statie de autobuz

Sorin Tudorde @
22 July 2011

Oamenii își doresc să socializeze. Totul e să le oferi prilejul…

Plictisită de “băncile urâte și incomode” din stațiile de autobuz, designerul Julie Kim a plasat într-una dintre acestea – situată pe o stradă aglomerată din Los Angeles – o măsuță de cafea “complet echipată”. Apoi a filmat totul de la o distanță sigură, astfel încât trecătorii să se comporte firesc, fără a bănui că sunt observați.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Rezultatul? Trecătorii nu doar că se opresc în jurul mesei, dar sfărșesc prin a interacționa unul cu altul.

“Oamenii așteaptă în stații 15 sau 20 de minute. Ar fi o bună oportunitate pentru ca municipalitatea să încerce să se implice, pentru a obține reacții din partea acestora.” (Julie Kim)

Oare ce reacții ar stârni o măsuță pentru cafea plasată într-una dintre stațiile de autobuz din București?

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri