Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O istorie a muzicii house

O aspirație către perfecțiune

Țara Iluziilor – mesaj tulburător din lumea “de dincolo”. Un spectacol între două lumi, construit într-o simetrie absolută, despre iluzia...

Continuare...


Powered by

O istorie a muzicii house

Sorin Tudorde @
25 September 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Un documentar online despre explozia socială şi culturală cunoscută sub numele de muzică house.

Pump Up the Volume: A History of House Music spune povestea muzicii house de la începuturile sale din Chicago și până la devenirea sa ca parte integrantă din orice prezentare de modă, premieră sau deschidere de club din lume. Madonna, Kylie Minogue, U2 sau Boy George sunt doar câteva dintre numele sonore ale celui mai influent stil de muzică după rock ‘n’ roll.

Un documentar care se adresează tuturor acelora care doresc să afle mai multe despre muzică și despre culisele unui fenomen cultural.

Notă: documetarul poate fi vizionat pe youtube în 13 părți. Pentru o vizionare mai comodă le aveți pe toate adunate într-o singură lista de redare.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.