Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O iluzie optica “inversa”

Tango la ceas de seara

Ceainaria Infinitea va invita luni, 12 august 2013, ora 20:00, la o seara magica ca o imbratisare subtila, invaluitoare si...

Continuare...


Powered by

O iluzie optica “inversa”

Sorin Tudorde @
1 September 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Privește cu atentie. Nu, nu este ceea ce vezi.

Da, priviți cu atenție imaginea. Evident, este o femeie în fața geamului. Și totuși, chiar așa să fie?

Priviți încă o dată cu atenție: nu este nicio femeie acolo. Există doar o etajeră pe care se află o vază mică, o sticlă și un ghiveci cu o plantă (ale cărei frunze creeză iluzia părului personajului). Și mai există, evident. un motan, un pahar pe o tavă și o perdea. Femeia există doar în mintea noastră. Este, dacă doriți, o iluzie optică “inversă”. 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Clari

    totusi, peretele de deasupra presupusei fete, a vazei cu flori, este de alta culoare decat restul peretelui, sau a presupusului corp. e mult mai inchis. e ccam fortata.

    • eddy

      este din cauza luminii, in plus este un exercitiu bun pentru creier 🙂 foarte frumos.. le-am dedus pe toate..

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.