Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O farsa studenteasca: cel mai neasteptat examen

Free yourself!

I’m beautiful in my way ’cause God makes no mistakes Aveam idei preconcepute despre Lady Gaga si o clasificam din...

Continuare...


Powered by

O farsa studenteasca: cel mai neasteptat examen

Sorin Tudorde @
22 September 2012

Dragi studenți, să nu faceți așa ceva la viitorul examen! 🙂

Toamna anului 2012, Universitatea din Toronto. Studenții anului I vin în amfiteatru pentru a susține examenul la Tehnologia Construcțiilor de Mașini. Un examen despre care cei din anii mai mari le spuseseră că este extrem de dificil. Iar profesorul extrem de aspru. Niciunul dintre “boboci” nu a fost prevenit de ceea ce avea să se întâmple. Fapt care se poate citi și pe fețele lor.

Acest tip de farse, numite Skule Nite, sunt o tradiție a Universității din Toronto. Puteți citi mai multe despre Skule Nite aici. Iar dacă nu ați recunoscut melodia: da, este Coolio.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.