Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O dovada de civilizatie

“Mulți mă întreabă de Angelina Jolie. Am cunoscut-o personal, dar am și uitat-o.”

Ion Bârlădeanu: visul și coșmarul vieții de artist. Ion Bârlădeanu și-a trăit cea mai mare parte a vieții printre gunoaie....

Continuare...


Powered by

O dovada de civilizatie

Sorin Tudorde @
31 January 2012

Un bărbat, o vioară, o piață publică…

Scena care urmează este filmată în orășelul american Spokane. Sigur, violonistul Bryson Andres cântă bine – chiar foarte bine! – însă nu acesta este motivul pentru care am ales să vă prezint filmul. Ci modul în care reacționează trecătorii. Priviți ce se întâmplă la minutul 2:10:

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


o femeie în vârstă se apleacă și aranjează grijuliu banii primiți de violonist, pentru a-i nu lua vântul. Un gest simplu și o dovadă de respect și, mai ales, o dovadă de civilizație.

Și, pentru aceia care nu au recunoscut melodia: este vorba de Secrets a formației OneRepublic.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Laurentiu

    Exact ca-n Romania aia din visele noastre!

Comentează

Parteneri