Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O dedicație specială pentru misogini

Ziua Bețivului

Știați că… în popor, ziua de 1 Mai este cunoscută sub trei denumiri: Ziua Bețivului, Ziua Pelinului și Armindeni. De ce?...

Continuare...


Powered by

O dedicație specială pentru misogini

Sorin Tudorde @
12 May 2014

Stimați “bărbați adevărați”,

Atunci când vă mai vine să arătați când sunteți voi de “masculi feroce”, cât sunteți voi de “superiori” față de “sexul slab” și cât de rapid știți voi să le “puneți la punct” (sau la podea) pe cele care îndrăznesc să uite care le e locul, gândiți-vă la asta: cu toții ați fost niște fetițe. Iar supremele voastre “argumente fizice” nu sunt altceva decât derivate ale fetițelor care ați fost. Așa că, dacă nu puteți fi la fel de inteligenți (sau măcar civilizați) ca o mulțime de alți bărbați, gândiți-vă înainte de a înjura, de a ironiza, de a lovi: la rândul vostru ați fost ca ele. Doar că, spre deosebire de voi, ele sunt oameni, nu doar bipede.  O dovedește știința.

misogini

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri