Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O declarație de dragoste în stil american

Duhuri

Acolo, sus, în văzduh. Un time-lapse realizat de artistul grafic Nicholas Buer în nordul Norvegiei (în zona Tromvik), acolo unde, în...

Continuare...


Powered by

O declarație de dragoste în stil american

Sorin Tudorde @
17 January 2014

Declarația de dragoste care a adunat peste 250.000 de like-uri într-o singură oră.

O lecție de viață, de dragoste, de atitudine politică și de comunicare condensate într-o singură imagine și doar câteva cuvinte.

Barack Obama: La mulți ani unei incredibile Prime Doamne.

Obama

O urare și o fotografie pe care președintele american le-a publicat pe pagina sa Facebook în seara de 17 ianuarie (după ora României) și care ar trebui să dea multora de gândit. În foarte multe privințe.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.