Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O caruta de bani. De la Facebook

Mângâiere

În chip de Adevăr și de Iubire Tresaltă-n suflete nebiruite mărturii, Ce-și decorează mantia de dor, în înfrățire, Crezând făr’...

Continuare...


Powered by

O caruta de bani. De la Facebook

Sorin Tudorde @
22 May 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Facebook a dat, Facebook a luat, fie Facebook lăudat…

Ce înseamnă mai exact “o căruță de bani”? Să începem copăcel: iată cum arată un milion de dolari puși “la grămadă”.

În banconote de câte 100 de dolari, așezate frumos în pachete de câte 10.000 de dolari. Ca acesta.

Iar acum, iată cum arată 100 de milioane de dolari (în comparație cu pachetele de 10.000 de dolari și un milion de dolari).

Iar acesta, ei bine… acesta este un miliard de dolari.

Bani care, după cum se vede chiar ar umple o căruță. Cu vârf și îndesat. Acum, având oarecum dimensiunile, gândiți-vă la două astfel de căruțe, pline ochi cu bancnote de câte 100 de dolari. Pentru că două căruțe de bani a pierdut Mark Zuckerberg în doar 3 zile din pricina prăbușirii acțiunilor Facebook pe bursă cu 11%. Mai exact, a pierdut 2,2 miliarde de dolari. E drept, i-au rămas alte 17 căruțe pline cu bani (l17,1 miliarde de dolari). Tot de la Facebook.

17 căruțe… Oare o avea suficient spațiu să le parcheze pe toate? 🙂

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.