Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

O agregare a existentei

Să vezi și să nu crezi

Să vezi: piercing în globul ocular Pentru că a purta bijuterii în urechi, nas, buze, limbă (iar de aici coborâți...

Continuare...


Powered by

O agregare a existentei

Sorin Tudorde @
3 June 2012

Câteva dintre instalațiile artistice ale coreeanului Seon Ghi Bahk.

Seon Ghi Bahk s-a născut în 1966 în SunSan, Coreea de Sud și a absolvit secția de sculptură a Departamentului de Arte Frumoase a Universității Chung-Ang din Seul. În 2002 a obținut și o diplomă în sculptură în cadrul Accademia di Belle Arti Brera din Milano. În cadrul instalațiilor artistice pe care vi le prezint în continuare, Bahk recreează aparențele unor lucruri neînsuflețite folosind unul dintre elementele care stau la baza vieții: carbonul. Sau, dacă doriți, banalul cărbune.

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Pagini: 1 2

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.