Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nunta înstelată

Dans contemporan printre cumpărătorii dintr-un mall bucureștean

Pentru al treilea an consecutiv, Asociația “Friends of Opera” a organizat un eveniment special, pentru a celebra “Zilele Europene ale...

Continuare...


Powered by

Nunta înstelată

Sorin Tudorde @
20 June 2013

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Și, jurându-și să se iubească, au plecat în viață împreună, luminați de Calea Lactee.

Probabil, unii dintre cei ce citesc aceste rânduri, vor găsi cam siropoase cuvintele de mai sus. Dar, precum se vede în imagini, au o oarecare acoperire. Fotografiile sunt realizate de cuplul Robert Paetz și Felicia Wong, ambii specializați în fotografii de nuntă, care, pentru a realiza fotografii de nuntă astrale îi poartă uneori pe însurăței la peste 100 de kilometri de luminile marilor orașe, în locuri în care cerul se poate fotografia în toată splendoarea sa.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.