Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nunta înstelată

Suflet – calatorul meu strain

De fiecare data cand locurile cunoscute ne devin straine si firea nu-si gaseste locas in niciun cotlon al vietii, se...

Continuare...


Powered by

Nunta înstelată

Sorin Tudorde @
20 June 2013

Și, jurându-și să se iubească, au plecat în viață împreună, luminați de Calea Lactee.

Probabil, unii dintre cei ce citesc aceste rânduri, vor găsi cam siropoase cuvintele de mai sus. Dar, precum se vede în imagini, au o oarecare acoperire. Fotografiile sunt realizate de cuplul Robert Paetz și Felicia Wong, ambii specializați în fotografii de nuntă, care, pentru a realiza fotografii de nuntă astrale îi poartă uneori pe însurăței la peste 100 de kilometri de luminile marilor orașe, în locuri în care cerul se poate fotografia în toată splendoarea sa.

(via)

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.