Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nuduri cu lapte

Un iglu cu vedere spre aurora boreala, va rog!

Satul Igluurilor din Kakslauttanen, Finlanda, este considerat un soi Burj Al Arab al hotelurilor de iarnă. Fiecare iglu din Igloo...

Continuare...


Powered by

Nuduri cu lapte

Sorin Tudorde @
11 October 2013

Câteva foarte frumoase domnițe “îmbrăcate” doar în… lapte.

Da, exact: domnița din imagine este “îmbrăcată” doar cu “câțiva stropi de lapte”. Nu vă vine să credeți sau credeți că, de fapt, artistul se numește Photoshop? Iată două dintre imaginile realizate în timpul unei ședinței foto.

Fiecare fotografie finală este realizată prin suprapunerea mai multor fotografii (fiecare punând accentul pe o parte a “ținutei vestimentare”).

O serie de fotografii realizate de Jaroslav Wieczorkiewicz și inspirate din calendarele din anii 1940 – 1950. Și cum a realizate, mai exact, Jaroslav aceste fotografii? Cei interesați vor putea găsi câteva detalii tehince interesante în scurtul moment video pe care îl prezentăm în finalul articolului.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri