Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nuduri cu lapte

O scurtă incursiune printre codurile conspirației

“Oarba ignoranţă ne înşală. O, bieţi muritori, deschideţi ochii bine!” (Leonardo da Vinci) Un adevărat fenomen publicistic al zilelor noastre,...

Continuare...


Powered by

Nuduri cu lapte

Sorin Tudorde @
11 October 2013

Susține și tu Webcultura. Mulțumim!

Vezi aici cine sunt cei cărora le mulțumim până acum.

Câteva foarte frumoase domnițe “îmbrăcate” doar în… lapte.

Da, exact: domnița din imagine este “îmbrăcată” doar cu “câțiva stropi de lapte”. Nu vă vine să credeți sau credeți că, de fapt, artistul se numește Photoshop? Iată două dintre imaginile realizate în timpul unei ședinței foto.

Fiecare fotografie finală este realizată prin suprapunerea mai multor fotografii (fiecare punând accentul pe o parte a “ținutei vestimentare”).

O serie de fotografii realizate de Jaroslav Wieczorkiewicz și inspirate din calendarele din anii 1940 – 1950. Și cum a realizate, mai exact, Jaroslav aceste fotografii? Cei interesați vor putea găsi câteva detalii tehince interesante în scurtul moment video pe care îl prezentăm în finalul articolului.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Arte vizuale

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.