Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nuditate probabilă

“Fiecare suflet își poartă chipul care i se potrivește”

Despre suflet. Și despre adevăr. Fiecare suflet își poartă chipul care i se potrivește. Dacă nu și-l are de la...

Continuare...


Powered by

Nuditate probabilă

Sorin Tudorde @
22 January 2013

Povestea unui bărbat care face ce face și se tot trezește în cele mai necuviincioase poziții.

Totul începe în metrou: în timp ce flirta inocent cu tânăra din fața lui, o frână neașteptată i-o trântește pe tânăra domniță direct în… poală. Mde, astfel de lucruri se mai întâmplă. Apoi, întorcându-se acasă, află de la soție că verișoara sa își va petrece vara în casa lor. Și, ce să vezi, verișoara se nimerește să fie – exact! – chiar domnița din metrou. Iar, mde: și astfel de lucruri se mai întâmplă (cel puțin în filme). Problema este însă că bărbatul din povestea noastră chiar nu se poate abține să se trezească mereu în pozițiile cele mai necuviincioase. Iar când cedează psihic și îi mărturisește soției, lucrurile chiar că devin neașteptate! O savuroasă comedie de situație. 🙂

Dragă cititorule, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Ne poți susține, cu ce sumă dorești, fie prin intermediul unui virament bancar (click aici pentru donație), fie prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.