Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nu vei ști niciodată cât de mult te iubesc

Dragă pisicuțo…

Două pisici, un cățel, mai multe zâmbete. Sfaturile unei pisici “cu experiența vieții” către tânăra sa prietenă privitoare la “viața...

Continuare...


Powered by

Nu vei ști niciodată cât de mult te iubesc

Sorin Tudorde @
13 June 2013

O dedicație specială. Și foarte emoționantă.

În februarie 2013, domnul Whitaker s-a accidentat la șold în timp ce ajuta un vecin. Lucrurile s-au complicat în spital, după ce intervenția chirurgicală la șold a fost urmată de o infecție puternică. Și cum la o anumită vârstă astfel de lucruri pot fi fatale, domnul Whitaker a rugat-o pe fiica sa, Linda, să o aducă în camera de spital pe cea care i-a fost alături în ultimii 66 de ani de viață: soția sa.

“Vino mai aproape, acest moment este foarte important pentru mine”, i-a spus domnul Whitaker soției sale. Și apoi a început să cânte.

Și, în cazul în care vă interesează: în cele din urmă, domnul Whitaker s-a însănătoșit. Iar dacă doriți să ascultați varianta originală a melodiei, poftiți: You Are My Sunshine.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Simona

    Acest cuplu mi-a amintit de adorabilii mei bunici.
    Multumesc! 🙂

Comentează

Parteneri