Nu vei ști niciodată cât de mult te iubesc

O dedicație specială. Și foarte emoționantă.

În februarie 2013, domnul Whitaker s-a accidentat la șold în timp ce ajuta un vecin. Lucrurile s-au complicat în spital, după ce intervenția chirurgicală la șold a fost urmată de o infecție puternică. Și cum la o anumită vârstă astfel de lucruri pot fi fatale, domnul Whitaker a rugat-o pe fiica sa, Linda, să o aducă în camera de spital pe cea care i-a fost alături în ultimii 66 de ani de viață: soția sa.

“Vino mai aproape, acest moment este foarte important pentru mine”, i-a spus domnul Whitaker soției sale. Și apoi a început să cânte.

Și, în cazul în care vă interesează: în cele din urmă, domnul Whitaker s-a însănătoșit. Iar dacă doriți să ascultați varianta originală a melodiei, poftiți: You Are My Sunshine.

Ne bucurăm pentru că ne citești. Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi.
Ne poți susține prin intermediul unui abonament lunar

sau prin intermediul unei donații.

Mulțumim.

Sorin Tudor

Sorin Tudor Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Recomandări

Un comentariu

  1. Simona

    Acest cuplu mi-a amintit de adorabilii mei bunici.
    Multumesc! 🙂

Adaugă comentariu