Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nu uita, bucura-te si astazi!

Trotuarul fluid si balansoarul zburator

Există multe lucruri la care copiii se bucură. Și, printre acestea, există și unele care îi fac pe adulți să...

Continuare...


Powered by

Nu uita, bucura-te si astazi!

Sorin Tudorde @
17 October 2011

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

Uităm, prea adesea, să ne bucurăm.

Și, resemnați, tindem să ne spunem prea des că nu am găsit vreun motiv de bucurie. Când adevărul e că motivele de bucurie sunt mereu în jurul nostru. Ne în conjoară, ne îmbie, ne așteaptă să le descoperim. Poate ar trebui inventat un ceas deșteptător care să ne arate timpul care a trecut de când ne-am bucurat ultima dată. Sau poate ar trebui să ne creăm alerte prin email care să ne reamintească în fiecare zi: “nu uita, bucură-te și astăzi!”.

Iată un strop de bucurie.

Un film realizat de Amanda Palmer și Jason Webley pe o melodie creată de surorile Evelyn și Evelyn Neville, două surori gemene care s-au născut unite într-un singur trup. Un trup cu trei picioare, două brațe, trei plămâni, două inimi și un singur ficat. Și, mai ales, un trup cu două suflete, care știu să se bucure prin muzică și să-i bucure și pe alții cu muzica lor.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.