Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

“Nu cred că rămâne ceva nepedepsit pe lumea asta”

Ce facem în București în Noaptea Muzeelor 2013

Scurt ghid de evenimente culturale. În București, 32 de muzee și organizații culturale își deschid porțile până târziu în noapte....

Continuare...


Inregistrare

Colaboratori

Trimite-ne un articol prin intermediul formularului de aici. Daca ne place, il publicam. La cel de al doilea articol publicat vei primi o parola personala.

Ai uitat parola?

Noua parola iti va fi trimisa pe e-mail.

Aboneaza-te gratuit

Powered by

“Nu cred că rămâne ceva nepedepsit pe lumea asta”

Sorin Tudorde @
25 January 2016

Încă 60 de secunde de înțelepciune.

Eu zic că pe lumea asta și binele ți se întoarce. Și nu neapărat de la cei cărora le-ai făcut bine. Și răul ți se întoarce. Ți se întoarce poate de la cineva căruia i-ai făcut bine. Aici nu este reciprocitate. Dar sunt convinsă că ți se întoarce și binele și răul. Și mai ales răul. Nu cred că rămâne ceva nepedepsit pe lumea asta. Ceea ce ne închipuim noi că este Iadul, cred că nu trebuie să ne gândim la o viață viitoare pentru că el este aici pe pământ. Mă rog, măcar o “secție”, ca să zic așa. Un “compartiment” este și aici.

Ileana Vulpescu

Ileana-Vulpescu

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. Am atâta admiraţie pentru distinsa DOAMNĂ Ileana Vulpescu, încât mi-am dorit întotdeauna să o întâlnesc şi făcând în faţa sa o reverenţă adâncă să-i pot spune cât de mult o preţuiesc, cât de mult mi-au folosit în viaţa de zi cu zi învăţăturile sale din "Arta conversaţiei". Dacă cineva citeşte acest comentariu şi mă poate ajuta să o întâlnesc , îi voi fi profund recunoscătoare!!!

 2. Boar Mariana

  Admiratie si respect pentru distinsa DOAMNA!

 3. LIVIA

  Va stimez si va respect pentru toata activitatea dumneavoastra si pentru toate vorbele intelepte pe ca le puneti in fiecare scriere .

 4. Virginia

  "In definitiv, cand acceptam un om nu-i putem amputa bucati de suflet, il luam asa cum e.
  -N-ar fi cinstit fata de tine.
  -Si fata de celalalt?.............."

Comentează

Atitudini

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.