Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nu ceda niciodata!

Nelinişte marină

Nelinişte marină… Valuri peste valuri! Prin fiecare vers ni se conturează călătoria, oglindă de ape nemărginite, secunde galopante încăpăţânate să...

Continuare...


Powered by

Nu ceda niciodata!

Sorin Tudorde @
7 May 2012

O dovadă filmată care ar putea să îi ajute pe mulți dintre cei aflați într-un moment greu al vieții.

Se numește Arthur Boorman și este un veteran al războiului din Golf. Din pricina numeroaselor sărituri din avion, coloana vertebrală și genunchii i-au cedat. Iar medicii i-au spus că nu va mai putea merge niciodată. Resemnat și găsind sprijin doar cârjele pe care trebuia să le poarte după sine, Boorman a câștigat rapid în greutate. Iar anii păreau a fi din ce în ce mai nemiloși. Până într-o zi, când a decis să își ia soarta în propriile mâini. Și a început să facă exerciții de yoga combinate cu exerciții de rezistență fizică.

Priviți în continuare ceea ce Boorman a reușit să realizeze în doar câteva luni. Este un film aproape incredibil, de doar cinci minute. Iar dacă vă place ce vedeți, spuneți și altora despre el: s-ar putea să fie picătura de încredere în viață și sine de care mulți oameni au nevoie pentru a trece peste un hop. Un hop pe care cei din jurul lor le-au spus că nu-l vor putea trece.

“Nu subestima niciodată ceea ce poți face atunci când crezi în puterile tale. Nu ceda niciodată!”

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Simona-Gabriela

    Felicitari!!! Un site cum rar intalnesti....tot ceea ce postati se adreseaza mintii, sufletului si inimii. E imposibil sa nu schimbe ceva in tine o imagine graitoare, fraze inspirate, animatii si scurtmetrje pline de sens (iar aici se reunesc de minune). Suntem niste creatii superbe, iar unii oameni au puterea de a arata acest lucru si celorlalti. Felicitari inca o data! Ma bucur ca v-am gasit

  1. Sa nu renunti niciodata - criserb.com
Comentează

Parteneri