Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nostalgie criptata

Umor urban: ei trăiesc!

“O reînviere experimentală a lucrurilor în spațiul urban.” Astfel își definește designerul german Timm Schneider proiectul de intervenții urbane They live....

Continuare...


Powered by

Nostalgie criptata

Sorin Tudorde @
9 March 2012

O imagine al cărei sens va fi înțeles pe deplin doar de persoanele care au o anumită vârstă…

Există obiecte care îți trezesc nostalgia. Nu pentru că ți-ar fi dor de ele. Și nici măcar pentru că ți-ar fi plăcut. Ci pentru că au darul de a-ți retrezi amintirile la viață. Simți cum încep să-ți furnice sub piele. Mai mult. Și mai mult… Încercând să răbufnească un eu uitat peste conturul de acum.

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Le simți. La început line. Apoi, năvalnice, tot mai năvalnice. Curgându-ți prin vene iubirile pulsânde ale unui inimi. E inima ta, dar îți vine greu să o mai recunoști. De parcă ar fi alta. Pentru că tu ești altul. Și pentru că timpul este, până și el, altul. Doar scurgerea a rămas aceeași – scurgerea timpului, a sângelui și a unor amintiri care uneori îți picură în gânduri. Asemeni unei clepsidre.

“Generația tânără nu va ști niciodată care este legătura dintre o casetă audio și un pix.”

(imagine: Vasilis Magoulas; muzica: Bon Iver)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri