Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nostalgia colectionarului de muzica

Toate meseriile sunt întâmplătoare

Un adevăr rostit de un mare actor român. Toate meseriile sunt întâmplătoare, numai că oamenii nu recunosc asta. Ei susţin...

Continuare...


Powered by

Nostalgia colectionarului de muzica

Sorin Tudorde @
6 December 2012

Susține și tu Webcultura! Pentru că, împreună, putem supraviețui ignoranței și ignoranților.

Mulțumim. (Vezi aici cine a donat până acum.)

Din trecut, cu dragoste.

În urmă cu doar câțiva ani, imaginea aceasta ar fi fost recunoscută, imediat, de către oricine. Și aceasta nu pentru că face referire la părintele neo-plasticismului, ci pentru că personajul principal reprezintă o casetă audio.

Astăzi, din ce în ce mai mulți tineri nu au văzut în viața lor o casetă audio: firească, evoluția nu iartă (și nu ne iartă). Cum să le explici că, în urmă cu nu foarte timp, deținătorul de casete audio era personajul pe care toată lumea și-l dorea la petreceri? Și cum să-și poată ei imagina nesfârșitele rânduri de tarabe de casete audio care, mai târziu, îmbiau trecătorii cu tot ce se putea pirata în materie de muzică? Și, chiar dacă și-ar imagina: astăzi, la ce le-ar mai folosi o astfel de imagine? Pentru toți cei care au trăit aceste amintiri, câteva lucrări executate manual de către artisul francez Benoit Jammes din cadrul unei serii numite, extrem de inspirat, [0-0].

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Design

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.