Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Norul negru

Daca oamenii ar putea zbura…

În luna februarie, multiplii campioni mondiali Fred Fugen and Vince Reffett, împreună cu unii dintre cei mai buni sportivi australieni...

Continuare...


Powered by

Norul negru

Sorin Tudorde @
28 August 2012

Fluturi. Zeci de mii de fluturi negri.

Black Cloud este o instalație artistică realizată de mexicanul Carlos Amorales: zeci de mii de fluturi din hârtie neagră aplicați pe zidurile unor mari spații interioare. Imaginile de mai sus sunt din cadrul unei vechi biserici spaniole în stil baroc, locul în care instalația artistică a lui Amorales a căpătat statutul de instalație permanentă, transformând interiorul construcției într-un spațiu multifuncțional denumit Espacio AV. Iar imaginea de mai jos este realizată în 2007, în cadrul galeriei Yvon Lambert, locul în care instalația a fost expusă pentru prima dată.

(via)

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.