Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nimic despre Mandinga

Șase și “sosia”

Despre fațetele succesului. În șapte momente muzicale. În cele ce urmează, primul video este varianta originală, următorul este un “cover”...

Continuare...


Powered by

Nimic despre Mandinga

Sorin Tudorde @
12 March 2012

Serios, chiar nimic despre Mandinga. ♣ Prin urmare, găsesc că este mai interesant să vă spun că marți, 13 martie, de la ora 21:00, Opera Națională București va transmite în condiții high definition spectacolulLa Bohéme“, după opera lui Giacomo Puccini. Un spectacol jucat pe scena Gran Teatre del Liceu (Barcelona) ♣ Și că miercuri, 14 martie, la ora 19, la Clubul Țăranului din Bucurețti, iese in lume Revista de Povestiri. O revistă care “promovează literatura prietenoasă și lectura creativă. Textele publicate în revistă au cel mult trei pagini și sunt scrise, în majoritatea lor, de autori debutanți.” ♣ Iar acestea fiind spuse, iată în continuare câteva lucruri simpatice. ♣ Pe site-ul on Catlin Seaview Survey puteți explora Marea Barieră de Corali. Este un fel de google street view, dar sub apă. Și fără străzi, desigur. ♣ Illuum este un site care vă ajută să fiți mai fericiți. ♣ Emojicons este un site de pe care puteți afla codurile pentru cele mai năstrușnice “fețișoare galbene”, tocmai bune pentru a vă uimi prietenii de pe facebook sau messenger. ♣ Dacă sunteți amatori de citate interesante, vă sfătuiesc să vizitați și TED Quotes. ♣ Iar dacă vreți să vă înveseliți ziua, uitați-vă puțin pe 365 Lucky Days. Vă veți singuri seama despre ce este vorba. ♣ Și, în încheiere, o foarte scurtă istorie a calendarului și printul unei campanii braziliene care încurajează donarea de cărți pentru copii.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.