Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nimic de demonstrat

Adevărul, ca un croitor

Personal Shopper. După prestația reușită în Clouds of Sils Maria, film realizat de de Olivier Assayas, unde Kristen Stewart aduce o...

Continuare...


Powered by

Nimic de demonstrat

Sorin Tudorde @
25 July 2013

Cu dedicație, pentru toate “acele femei”.

Unora nu le vine să creadă, deși ele se află peste tot în jurul nostru: sunt cele care scriu linii de cod cu ușurința cu care alții trimit SMS-uri, sunt cele care se distrează testând cele complexe jocuri pe calculator, sunt expertele în domenii pe care alții abia dacă reușesc să le pronunțe sau să să le înțeleagă denumirea. Sunt ele, “acele femei”. Și fac toate aceste lucruri din pasiune. Și, pur și simplu, chiar nu au nimic de demonstrat.

Nothing to Prove – o frumoasă melodie de  The Doubleclicks. Și un blog pe care vă invit să-l vizitați: Geek Girls have #Nothing to Prove.

Notă: oare cum s-ar putea traduce în română cuvântul geek?

(via)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri