Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nimeni nu iti e dator cu nimic!

Și încă nu-nțelegem că fără de iubire…

Un sonet pentru adevărata dragoste. Mereu cerșim vieții ani mai mulți, așa-n neștire, Ne răzvrătim, ne plângem de piericiunea noastră,...

Continuare...


Powered by

Autor: Anca Horj

Nimeni nu iti e dator cu nimic!

Anca Horj1 August 2016

Pătrund într-o încăpere unde câte mese sunt atâția oameni le ocupă. Separat. Fiecare și-a ales o masă. Nu s-a gândit nici o clipă că poate să o împartă cu o altă persoană. Așezați și lipsiți de culoare, fiecare se luptă cu propriile gânduri, frământări, cu propria agendă cu “de făcut astăzi”, iar tăcerea umple încăperea. Devine apăsătoare, poate mult prea apăsătoare dacă nu s-ar auzi muzica din fundal. Muzica?!… dacă o mai aude cineva…

WebCultura are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Ne puteți susține, cu ce sumă doriți, prin intermediul butonului PayPal de mai jos. Mulțumim!


Ce ciudați suntem noi oamenii. Suntem împreună și totuși singuri. Doritori să ne luăm micul dejun rapid fără a-l mai savura, butonând tastatura telefonului sau orice altă preocupare pentru a ține capul plecat. Oamenii pe langă care trecem parca fac parte din decor, schimbăm locul găsim o altă siluetă, o altă înălțime sau culoare.

Uităm să ne lăsăm să simțim, să trăim. Pentru că a exista nu e suficient. Și la urmă, nimeni nu ne-a promis nimic, nimeni nu ne e dator cu nimic. Nici cu un nou răsărit. Nici cu un alt apus. Cu nimic.

dator

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Anca Horj

| De același autor

Când gândurile se transformă în cuvinte se nasc emoții.

Comentează

Parteneri