Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nick Gentry: pictorul dischetelor

Viețuind cu depresia

Oricine a trecut printr-o depresie, va ști că acesta este purul adevăr. Cuvânt cu cuvânt. Celorlalți, norocoșilor, nu le voi...

Continuare...


Powered by

Nick Gentry: pictorul dischetelor

Sorin Tudorde @
27 May 2011

Ca parte a unei generaţii care a crescut înconjurată de dischete, casete VHS, aparate Polaroid şi casete audio, Nick Gentry este inspirat de impactul sociologic al unei noi culturi a internetului.

Englezul Nick Gentry a expus în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi Europa. Utilizând vechile dischete pe post de pânză, portretele lui Nick Gentry realizează o conexiune între identitatea personajelor și cea conținută pe informațiile înmagazinate în aceste medii de stocare, captive împreună, în straturile de vopsea.

Care este modul în care societatea umană integrează tehnologia? Vor fi oamenii mereu compatibili cu propria tehnologie? Sunt întrebări la care va trebui să găsim un răspuns în timpul tranziției culturale pe care cu toții o străbatem.

Mai multe lucrări pe site-ul lui Nick Gentry.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri