Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nestiuta si minunata Romanie

Zbor

Iubirea noastră e o pasăre în libertate Un zbor ce-îmbracă aripi nenumărate O urmă ștearsă de fiecare soare apus Întotdeauna...

Continuare...


Powered by

Nestiuta si minunata Romanie

Sorin Tudorde @
26 March 2012

România, într-o serie de fotografii de o incredibilă frumusețe.

Hotărât lucru: artista româncă Sandra Rugină face mai mult pentru promovarea imaginii României decât toți politicienii la un loc: toți aceia care îi văd fotografiile din România, încep să-și dorească, invariabil, să ne viziteze țara. Fotografia de mai sus este făcută în Munții Făgărașului, iar următoare fotografie prezintă o cădere de apă din zona Bozovici.

Iată în cele ce urmează și alte fotografii ale României realizate de Sandra Rugină. O Românie de o frumusețe copleșitoare pe care Sandra ne invită să o redescoperim.

Pagini: 1 2 3 4

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. Wow! Multumesc mult! Am dat share pe toate site-urile de social media pe care sunt prezenta 🙂

  • Sandra, eu iti multumesc! Si, cred ca mai corect ar fi sa spun "noi iti multumim!". Este o onoare sa iti prezentam lucrarile. Mult succes, acolo, "departe, dar atat de aproape". In WebCultura vei avea, mereu, un prieten.

   • Eva Rugina

    Multumesc si eu,pt.promovarea fotografiilor fiicei mele! Este cu totul neobisnuit,din partea cuiva necunoscut noua,sa promoveze ceva,orice,fara nici o "ecompensa",inca odata,multumesc!

 2. Michaela Ana-Maria Hernea

  Ma impresioneaza mult Sandra Rugina, inteligenta, cu gusturi rafinate si cu un talent desavarsit in Arta fotografica.Ma delectez cu fotografiile facute de ea, sunt frumoase, expresive si privindu-le descopar in Sandra un artist extrem de talentat Felicitari!
  Cu admiratie
  Michaela Hernea

Comentează

Parteneri