Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nestiuta si minunata Romanie

“Cazul” Henri Coandă

Destăinuirile unui român de geniu. Pe 18 decembrie 1910, Henri Coandă, un inventator român în vârstă de doar 24 de...

Continuare...


Powered by

Nestiuta si minunata Romanie

Sorin Tudorde @
26 March 2012

România, într-o serie de fotografii de o incredibilă frumusețe.

Hotărât lucru: artista româncă Sandra Rugină face mai mult pentru promovarea imaginii României decât toți politicienii la un loc: toți aceia care îi văd fotografiile din România, încep să-și dorească, invariabil, să ne viziteze țara. Fotografia de mai sus este făcută în Munții Făgărașului, iar următoare fotografie prezintă o cădere de apă din zona Bozovici.

Iată în cele ce urmează și alte fotografii ale României realizate de Sandra Rugină. O Românie de o frumusețe copleșitoare pe care Sandra ne invită să o redescoperim.

Pagini: 1 2 3 4

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

  Comentarii
 1. Wow! Multumesc mult! Am dat share pe toate site-urile de social media pe care sunt prezenta 🙂

  • Sandra, eu iti multumesc! Si, cred ca mai corect ar fi sa spun "noi iti multumim!". Este o onoare sa iti prezentam lucrarile. Mult succes, acolo, "departe, dar atat de aproape". In WebCultura vei avea, mereu, un prieten.

   • Eva Rugina

    Multumesc si eu,pt.promovarea fotografiilor fiicei mele! Este cu totul neobisnuit,din partea cuiva necunoscut noua,sa promoveze ceva,orice,fara nici o "ecompensa",inca odata,multumesc!

 2. Michaela Ana-Maria Hernea

  Ma impresioneaza mult Sandra Rugina, inteligenta, cu gusturi rafinate si cu un talent desavarsit in Arta fotografica.Ma delectez cu fotografiile facute de ea, sunt frumoase, expresive si privindu-le descopar in Sandra un artist extrem de talentat Felicitari!
  Cu admiratie
  Michaela Hernea

Comentează

Parteneri