Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nerabdarile timpului

Tatal fondatorului facebook este si astazi dentist

“Mama şi tatăl lui Mark Zuckerberg deţin un cabinet stomatologic din 1978, cu mult înainte de înfiinţarea Facebook. De luni...

Continuare...


Powered by

Nerabdarile timpului

Sorin Tudorde @
12 May 2012

Un scurtmetraj premiat.

Ați sesizat vreodată că timpul se scurge diferit la diferite vârste? Că, în timp ce în copilărie o singură după-amiază pare să fie nesfârșită, la maturitate avem impresia că ea durează din ce în ce mai puțin? Este o caracteristică umană care îi determină pe psihologi să ne caracterizeze personalitățile în funcție de modul în care percepem trecerea timpului.

The Eagleman Stag, un scurtmetraj multipremiat care, între altele, a câștigat premiul BAFTA în 2011 pentru cel mai bun film de animație, spune o astfel de poveste. O poveste de viață spusă prin intermediul poveștii unei vieți: aceea a lui Peter Eagleman.

O minunată animație în hârtie realizată în slow motion de către regizorul britanic Michael Please.

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri