Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Nepretuita bucurie

Timpul sărat care nu s-a scurs încă. Eseu despre orogeneza Ființării

Motto: ”Going where the hills are green And the cars are few and far.” (Pink Martini) Trebuie să îți placă...

Continuare...


Powered by

Nepretuita bucurie

Sorin Tudorde @
11 July 2012

Despre har și despre bucurie.

În data de 19 mai 2012 în Piața San Roc din Sabadell (un oraș spaniol de aproape 200.000 de locuitori) a avut loc un eveniment minunat. Vă invit să îl urmăriți.

Un flashmob la care au participat 100 de muzicieni veniți de la Orchestra Simfonică Vallès, Asociația Prietenii Operei și Coral Belles Arts. În această vreme, la Cluj, aproape în aceeași perioadă, avea loc un flashmob asemănător. Și, zic eu, la fel de frumos. Și tot în aceeași perioadă, în București, Asociația Prietenii Operei organiza în Centrul Vechi un happening împreună cu artiștii “Gigi Căciuleanu Romania Dance Company”. Și, nu în ultimul rând: dacă sunteți curioși cum sună Simfonia a IX-a a lui Beethoven interpretată de un cor de 10.000 de japonezi, priviți (și ascultați) aici.

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri