Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Neînţelesuri

Asociatia Prietenii Operei isi face debutul in spatiul public

Pe 30 septembrie, ora 19:00, Asociaţia Friends of Opera îşi face debutul în spaţiul public organizând, în parteneriat cu ArtMark...

Continuare...


Powered by

Autor: Iudita Ecaterina

Neînţelesuri

Iudita Ecaterina28 July 2016

S-a izbit cu tâmpla de înaltul cel mai înalt sfărâmând neînţelesuri ce nu le putea înţelege.

Din ochii bulbucaţi de mirarea absurdului ţâşneau neîncăpătoare guri ce molfăiau incertitudinile existenţei. Rămânerile se pierdeau în hăuri, haotice plecări îşi lăsau urme adâncite în mlaştina gândurilor înşirate în dezordinea realităţii inexistente. Năluci întoarse pe dos zdrobeau nepăsări întortocheate prinse cu noduri de irealul expus între două realităţi.

Plecarea a fost injustă atunci când s-a ales rămânerea, ieşirea din găurile acoperite i-a fost fatală, se distingeau doar forme frânte pe alocuri întrerupte. Ceva-ul nu mai era decât o risipire a ce a fost.

A suflat în disperarea plutitoare şi s-a întunecat momentul luminii .Hidoşenia stăpâneşte.
Nu a înţeles niciodată de ce.

neintelesuri

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Important: autorii care au publicat deja cel puțin trei creații în paginile Cenaclului și doresc pagini de autor sunt rugați să ne contacteze prin intermediul acestui formular.

Despre autor

Iudita Ecaterina

Iudita Ecaterina

Pentru a publica în cadrul Cenaclului WebCultura trimite-ne textul tău prin intermediul acestui formular. Și, nu în ultimul rând, te rugăm să citești și cele câteva rânduri scrise aici.

Comentează

Parteneri