Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Muzica valurilor

Povestea celor trei purcelusi

O poveste spusă de jurnaliștii de la The Guardian. Cum ar fi dacă întâmplările din povestea celor trei purceluși s-ar...

Continuare...


Powered by

Muzica valurilor

Sorin Tudorde @
6 May 2012

Pentru toți aceia care iubesc muzica și valurile.

The Glide este concert al Orchestrei de Cameră din Australia în cadrul căruia muzica este însoțită de un film al artistului australian Jon Frank. Un film despre surf, valuri și ocean de vreme ce atât Jon cât și Richard Tognetti, directorul artistic al Orchestrei și inițiatorul proiectului sunt îndrăgostiți, asemeni multor altora, de aceste trei lucruri. Un spectacol multimedia în care, practic, Orchestra de Cameră din Australia oferă o coloană sonoră interpretată live. Iată câteva secvențe dintr-o minunăție de spectacol.

Fac surf în fiecare secundă în care pot… Dacă sunt valuri, toată lumea știe că nu pot fi contactat: sunt printre valuri. (Richard Tognetti)

Webcultura există cu ajutorul donațiilor cititorilor săi. Mulțumim!

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti. Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

Comentează

Parteneri