Bine ai venit pe WebCultura

Din cuprins:

Muzica ne apropie

Aceasta este România

Un foarte frumos moment video. Un montaj realizat de Bogdan Mustățea și Silviu Mustățea – sau, altfel spus, de The...

Continuare...


Powered by

Muzica ne apropie

Sorin Tudorde @
14 December 2012

Dragă cititorule, îți cerem din nou ajutorul. Pentru că, într-o lume a reclamelor agasante, WebCultura poate exista doar cu ajutorul acelora care aleg să ne susțină prin donațiile lor. Mulțumim! Webcultura.

“Noi suntem ca un cântec, nu credeți?

Un cântec nu se poate cânta niciodată de la sfârșit spre început.

Trebuie să-l cânți totdeauna îndreptându-te spre sfârșit. Pe parcurs, în timp ce cânți încă și muzica te îmbată, îți dai seama că sfârșitul se apropie totuși, oricât l-ai amâna. Încerci să lungești puțin notele, dar asta nu dă cântecul înapoi, nu reînvie ceea ce a murit din muzică între timp. Amâni doar sfârșitul. Te încăpățânezi să nu recunoști o evidență. Că orice cântec are un sfârșit.

Oricât ar fi de frumoasă o melodie, vine o clipă când ea e acoperită de tăcere. Când tăcerea e mai puternică decât muzica.”

Octavian Paler, Viața pe un peron

Despre autor

Sorin Tudor

| Blog | De același autor

Uneori, prin ochii mei, internetul se vede altfel. “Contentul” se numeste simplu, “continut”, iar “user generated” capata vagi conotatii pleonastice de vreme ce El, Userul, nu are incotro: trebuie sa-si fie Creator al propriei Vieti.

Poate ca, intr-o zi, vom ajunge sa ne cunoastem mai bine.

    Comentarii
  1. Liviu Rusu

    Nimeni nu poate opri scurgerea inexorabila a timpului...Si intr-adevar, orice cantec are un sfarsit...insa, el poate fi urmat de un altul, continuare a primului, in care sa descoperim noi valente, noi semnificatii, noi perspective...Avem capacitatea de a ne reinventa continuu, plecand de la cantecul initial...rescriindu-l, imbogatindu-l.

Comentează

Parteneri

© 2010-2014 WebCultura.